Satış Ortaklığı Sisteminin Başarılı Olma Nedenleri - Kemik Ziyaretçi

Satış Ortaklığı Sisteminin Başarılı Olma Nedenleri - Kemik Ziyaretçi
Satış Ortaklığı Sisteminin Başarılı Olma Nedenleri - Kemik Ziyaretçi 

İnternetten para kazanma fikri son yıllarda ülkemizde bolca araştırılmış bu konuda bir merak olduğu aşikar, bu sebeple kısa süre önce sizleri bilgilendirebilmek için Affiliate Marketing sistemi anlatan bir başlık hazırlayarak bu konuda çabalamaya koyuldum. Affiliate Marketing her ne kadar satış ortaklığı olarak çevrilmiş olsa da durumun bundan ibaret olmadığını çeşitli örnekler ile sizlere açıklamıştım. Şimdi ise Affiliate Marketing sistemin birlikte anıldığı satış ortaklığı sistemini derinlemesine incelemeye çalışalım. Affiliate Marketing sistemi içerinde yer alan satış ortaklığı blogcular arasında neden bu kadar çok övülüyor ve neden sıkça bu konular hakkında olumlu yazılar yazılıyor sorularını açıklamaya çalışayım. Neden ek gelir gelir elde etmek istenilen kitleye blog yazarlığı ile satış ortaklığı sistemi tavsiye ediliyor?

Blogcular için satış ortaklığı sisteminin teşvik edilmesinin temel nedeni her blogcunun belli bir takipçi kitlesi ve sitesini ziyaret edip, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan belli bir kemik kitlesi olmasıdır. Yurt içinde her ne kadar genel blogların sayısı fazla olsa da blogların asıl amacı belli alanlar da uzmanlaşmış içerik barındırmasıdır. Dikkat ederseniz başarılı olmuş tüm bloglar kendilerini kısıtlı içerik alanında tutarak uzmanlaşmış olanlardır. Genel içerikli blogların ziyaretçi kitlesi uzmanlaşmış bloglardan yüksek olsa bile ne takipçi sayısında ilerleme kaydedebilirler nede kemik kitleye sahip olabilirler. Hatta çoğu zaman bu blog tipini ziyaret eden kitlenin belli bir karakteri bile yoktur. Burada ki kastımı bir örnek ile açıklamak gerekirse benim blogumun ziyaretçi kitlesinin, ortak karakter özelliği blog yazarı olmasıdır. Siteme blog yazarı olmayan birinin girmesi çok zor bir ihtimal. Bir blog yazarının başarısı, karakteri olan bir takipçi kitlesi oluşturması ile doğru orantılıdır. Affiliate Marketing satış ortaklığı sisteminin başarılı olmada ki en önemli etkeni budur. Siz belli bir alanla ilgili olan bir kitleye sahipsiniz. Reklamcılığın temel kuralı olan, alakalı kişi ile alakalı reklamı kavuşturma imkanına sahibiz. Kitlem blog yazarları bu sebeple Blogger temaları satan bir şirket ile anlaşmam durumunda yüksek kazanç elde edebilirim. Kadınlar ile makyaj sırlarını paylaşan bir blogunuz var ise kozmetik ürünleri satışı gerçekleştirmek sizi zorlamayacaktır.

Satış Ortaklığı Sisteminin Başarılı Olma Nedenleri - Kemik Ziyaretçi
Satış Ortaklığı Sisteminin Başarılı Olma Nedenleri - Kemik Ziyaretçi 

Evden para kazanma düşüncesi olanların blog yazarlığına teşvik edilmesi ardından Affiliate Marketing satış ortaklığı sistemine yönlendirilmesinin ilk nedeni, yayın yaptıkları konu ile ilgili olarak ürün satabilme olasılıklarının yüksek olmasıdır. Sahip olduğunuz kitleyi çeşitli satış ortaklığı programları ile maddi kazanca dönüştürebilirsiniz. Affiliate Marketing blog yazarı olarak sizlerin yararına olacağı gibi internet üzerinden alışveriş yapanlarında işini kolaylaştıracak çift taraflı kazanç sağlayan bir çalışma şeklidir.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger