Bursa Bosch Servis - 444 1 494

Bursa Bosch Servis - 444 1 494
Bursa Bosch Servis - 444 1 494

Bursa Bosch Servis - 444 1 494 Servis hizmetlerimizi siz değerli müşterilerimizin taleplerine göre şekillendiriyor ve memnuniyetinizi kazanmak için uygun fiyat listemizle karşınıza çıkıyoruz. İleriye dönük gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde ürünlerinizi de garanti altına alıyor ve uzun vadede sizlere sorun çıkarmamaları için gerekli bakım ve onarım hizmetlerini sağlıyoruz. Bosch özel teknik servis firması olarak Bosch markasının özel servis hizmetlerini üstleniyoruz.

Bursa bölgesinin tümüne hizmet götüren firmamız yaygın servis ağları ve son olarak bünyemize dahil olan acil servis ekipleri sayesinde randevu saatlerine ihanet etmiyor ve gerektiği zaman kapınızda oluyor. Bosch Servis İnternet adresimiz üzerinden hizmetlerimiz hakkında bilgilere ulaşabilir ve servis ağlarımızı güncel olarak takip edebilmeniz mümkün. İnternet çağını en iyi şekilde değerlendiren ve hizmetlerine bu alandan da yön veren Bosch özel teknik servis firması, online olarak talep hakkını sizlere sunuyor. Gerekli formu doldurup bizlere gönderdiğiniz takdirde gün içerisinde sizlere ulaşıyor ve bilgilerin doğruluğu teyit edildikten sonra adreslerinize servis hizmeti için ulaşıyoruz. Randevu saatlerini değerli müşterilerimiz belirliyor ve kendilerine en uygun saatleri seçiyorlar.

Bosch Servis Bursa Gezici ve full donanımlı servis araçlarımız servis hizmetleri için uygun bir şekilde dizayn ediliyor. Gerekli malzeme ve aksesuarların bulunduğu donanımlı araçlarımız sayesinde servis anında eksik parça sorunu ile karşı karşıya kalmıyoruz. 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ekiplerimiz de randevularınızı almak için telefon başında siz değerli kullanıcılarımızı bekliyor olacaklardır. 

Kaynak Adresi : www.boschservismerkezi.org


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger