Hizli ve Öfkeli - 6 Filmi

Fast & Furious 6 - Hızlı ve Öfkeli 6
Fast & Furious 6 - Hızlı ve Öfkeli 6

Pek tutkun ve bağımlı bir film sever olmasam da daha önceki paylaşımlarım dan popüler kültür ile az çok ilgim olduğunu fark etmişsinizdir.Son günlerde beni oldukça sevindiren bir haber almıştım. Bu hafta sonu çıkacak filmler arasında araba tutkunu olan beni oldukça heyecanladıran bir film duruyordu. Fast & Furious 6 -  Hızlı ve Öfkeli 6 bizlerle. Hiç korkmayın spoiler vererek filmin tüm manasını kaybettirmeye hiç niyetim yok.

Polofonik olarak müzik çalabilen telefonlar ile lise çıkışı Tokyo Drift çalarak eve yürüyecek kadar ağır bir ergenlik geçirmedim çok şükür ama Need For Speed oynarken kendimi hep Vin Diesel gibi bir vücuda sahip olarak yarışırken hayal etmişimdir.   Hayallerim ise standart Türk kaslarım sebebi ile hep suya düştü maalesef tamam yalan söylemeyeyim hala arada My Life Be Like ooooo diye ortalıklarda dolaşıyorum. Şimdi burada gülen insanların yarısının I wanna know your name diye zaman zaman haykırdıklarını biliyorum,  hiç bana öyle bakmayın.

Hababam Sınıfı'ndan sonra Baba film serisine saygılarımı sunup, hemen ardından en sevdiğim serilerden biri olan Fast & Furious 6 gelelim. Hızlı ve Öfkeli 6 orijinal ismi ile Fast & Furious 6 bu hafta sinemalarda olacak fakat gösterim günü farkı sebebi ile film çoktan film izleme sitelerinde yer almaya başladı. Bende bu aksiyon dolu, geçmiş bölümlere bol bol atıf yapan filmi izleme şansını yakalayanlar arasındayım. Fast & Furious 6 filmi, Fast Five , Fast & Furious , The Fast and the Furious: Tokyo Drift filmlerinin senaristi Chris Morgan tarafından yazılmış. Chris Morgan dediniz mi aklınıza aksiyon gelmeli. Gerçekten seriye yakışacak düzeyde aksiyon içeren sahneler var.

Serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 6'da yine yüzüne bakmaya doyamayacağınız güzel ablalar , hangi tür aletler ile bu kaslı yapıya ulaştığını anlayamadığım abiler ,  bol miktarda asla satın alamayacağım araba ve asla denemeyeceğim bir yığın çılgınlık var. Fragmandan anlayabileceğiniz gibi serinin önceki filmleri ile bağlantı olacak şekilde senaryo yazılmış. Unuttuğunuz yüzleri tekrar görerek sevine bileceksiniz. Kahramanlarımız tekrar bir araya gelerek eski günlerin anılarını yad edip maceranın tam ortasına atılacaklar. Fragmanda benim gibi biraz daha mahalle kültürü içerisinde büyümüş olan insanların anlayabileceği manalı bir cümle geçiyor ''  ailene arkanı dönemezsin onlar döndüğünde bile ''.

Eh yaz aylarının gelmesi ile beraber ya bir adonisim olsa da plajda şöyle tavus gibi kabarsam diyenlerin canını sıkacak  bir haberim var. Paul Walker, Vin Diesel ve Dwayne Johnson gibi abilerin var olması sebebi ile filmi izleyecek hemcinslerime tavsiyem şudur ki filmi kız arkadaşınız ile izlemeyin çok mahcup olursunuz.

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi olan Fast & Furious VI'ı izlemek için ziyaret etmeniz gereken adres : http://www.hdfilmizlebir.com/hizli-ve-ofkeli-6-turkce-dublaj-izle.html

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger