Blogger Seo - Yapılan Yorumların Etkileri

Blogger Seo - Yapılan Yorumların Etkisi
Blogger Seo - Yapılan Yorumların Etkisi 
Blogger Seo çalışmalarında üzerinde durmanız gereken diğer bir önemli konu yorumlar. Blog sistemi açıldığında kullanıcıların deneyimlerini paylaşması için tasarlanmıştı , bu yönden blogların sistemlerinde her zaman yorumlar bölümü bulunmuştur. Gelelim yorumların size sağlayacağı faydalara.

Blogger Seo - Yorumların Kazandırdıkları 

  • Bloglarınızda yorumlar Google tarafından ayırt edilebilir. Google botları blogunuzu ziyaret ettiğinde yorumları görür ve siteniz için değerlendirmesi içerik üreten kaliteli bir site yönünde olur. Google nezdinde eğer bloglarınız yorum alıyorsa kaliteli içerik üreten bir sitedir buda sizin Blogger seo çalışmalarınıza olumlu etki yapar hem hızlı indexlenir hem aramalarda daha üst sıralarda kendinize yer bulursunuz. 
  • Bloglar için en önemli Blogger seo çalışması güncel olmasıdır. Bloglarınıza eklediğiniz yazılar ise sabit bir halde yayınlanır çoğu zaman güncellenmez işte bu noktada da yorumların farklı bir etkisi yardımımıza koşuyor. Güncellenmeyen sayfalarınıza yorum eklendikçe Google botları sayfanızı sürekli güncel olarak algılayacaktır.  Bu güncellik hali size Blogger seo konusunda oldukça yardımcı olacaktır. 
  • Yorumların diğer bir avantajı ise kullanıcıların daha fazla zaman geçirip blogunuzun belli bir kemik ziyaretçiye sahip olmanızı sağlar. Bu durum kullanıcı tabanlı seo çalışmalarının önem kazandığı günümüzde size oldukça katkı sağlayacaktır. 

Blogger Seo - Yorumları Geliştirmek 

Blogger için yorumlarla ilgili düzenlemeleri yapmanız sitenize giren kullanıcıların yorum yazmasını teşvik edebilir. 


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger