Web Tasarımın Diğer Yüzü ( Sem, Sosyal Medya Pazarlaması ve Seo )

Web Tasarımın Yeni Yüzü - SEM , SEO ve Sosyal Medya Pazarlaması
Web Tasarımın Yeni Yüzü - SEM , SEO ve Sosyal Medya Pazarlaması

İnternetin hayatın her alanında yaygın olarak kullanılabilmesi bir çok yenilik getirmesinin yanında modern ticaret anlayışında da da köklü değişikliklere neden oldu. Potansiyel müşterilerine bilgi ulaştırmak isteyen firmalar ve intenet üzerinden pazarlama yöntemini kullanan şirketler,  interneti geniş çaplı bir alışveriş merkezi haline getirirken,  Affiliate Marketing ve kolay oluşturulabilir e-ticaret sistemleri, her geçen gün intertent üzerinden çalışma mantığı kültürünü gelişirdi bu durum beraberinde farklı bir web tasarım algısını dünyaya armağan etmiş oldu.

Günümüzde kullanılan internet algısını  bambaşka bir boyuta sürükleyen şey arama motoru botlarının alakalı site ile alakalı kullanıcıyı buluşturabilme yeteneği oldu. Kullanıcıların aradığı içeriğe saniyeler içerisinde ulaşmasını sağlayan arama motorları,belkide farkında olmadan inanılmayacak kadar çetin geçecek bir rekabet sahasını beraberinde getirdi. Artık arama motorları üzerinden ziyaretçi elde etmek isteyen herkes arama motoru optimizasyonu olarak bilinen SEO kavramına aşina olmak durumunda. Arz talep dengesinin pazarda kurulması biraz süre almış olsa da artık SEO alanında çalışan yeterince profesyonel ekip mevcut.  Sert rekabet ortamında kendine şans bulmak isteyen firmalar ve site sahipleri ise profesyonel SEO hizmetleri alma konusunda hiç çekimser davranmadı. Yüksek karlı bu sektörde ciddi yatırımlar ve çalışan onlarca firma görebilirsiniz bu durum bir nebze olsun SEO fiyatlarını makul düzeye çekti. Artık büyük firmaların aldığı SEO hizmetlerine makul düzeyde fiyatlar ile bizlerde ulaşabiliyoruz.

Arama motoru olarak adlandırılsa da ülkemizde bu konuda ipi göğüsleyen hiç kuşkusuz arama pazarının büyük çoğunluğunu elinde tutan Google. Bu sebeple ülkemizde internet üzerinden potansiyel müşteriler yada yeni yüzler ile tanışmak isteyen herkesin öncelikle yatırım alanı Google. Tabi ki arama motorları ve özellikle Google üzerinden doğru müşteri ile irtibata geçebilmenin tek yolu SEO değil, SEO başarısı harici daha cuzzi ücretler ile kullanıcıya ulaşmayı çabalayanlar için farklı yöntemlerde mevcut bunlar arasında en başarılısı ise Arama Motoru Reklamcılığı olarak tercüme edilebilecek olan SEM.

Yüksek rekabet halinde ki bir çok kelimede, SEM üzerine profesyonel hizmet sunan bir ekipten yardım alarak düşük ücretler ödeyerek alakalı kitleniz ile belirlediğiniz kelimelerde buluşma imkanına kavuşabiliyorsunuz.

Web Tasarımın Yeni Yüzü - SEM , SEO ve Sosyal Medya Pazarlaması
Web Tasarımın Yeni Yüzü - SEM , SEO ve Sosyal Medya Pazarlaması


Arama motorları üzerinden SEM ve SEO faaliyeti yürütenler ilgili ve gerçekçi trafiğe olan açıklıklarını sadece arama motorları ile sınırlandırmıyor.  Hemen herkesin bir hesap sahip olduğu sosyal medya , gerek SEO yönünden katkıları, gerekse herkes tarafından kullanılması ile son günlerin göz bebeği. Profesyonel çalışan site kurtları ise sosyal medya çalışmalarını en etkili şekilde yürütebilmek adına kolları sıvamış durumdalar.  Potansiyel müşterilerine yenilikleri duyurmak, yeni fikirler edinmek, ve sosyal medyayada kurumsal kimliğini bulundurmak isteyenlere uzmanların sunduğu stratejilerden bir tanesi sosyal medya pazarlaması.  Sosyal Medya Optimasyonu  üzerine çalışan kişiler sayesinde kurumunuzun sosyal medya yüzünü uzman ellere teslim edebiliyorsunuz.

Sizde ziyaretçilerinzi tümünü potansiyel bir müşteri olarak görüp, profesyonel bir ekiple çalışarak,   çok uygun olan SEO fiyatları ve SEM çalışmaları ile yüksek sayıda ziyaretçi elde edebilirsiniz. Ayrıca Arama Motoru Optimizasyonu ile yetinmeyerek Sosyal Medya Pazarlama stratejileri ile internet üzerinden yeni başarılara imza atabilirsiniz.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger