Ziyaretçi Elde Etme Yöntemleri - I

Blogger Ziyaretçi Elde Etme Yöntemleri
Blogger Ziyaretçi Elde Etme Yöntemleri 

Ziyaretçi elde etmenin en kolay yolu doğru seo yatırımları yaparak arama motorlarından trafik gelmesini umut etmektir.  Fakat seo ve blog başarısı belli bir  emek ve istikrarlı süreç gerektirir.

Bloglarınız ile başarı ve gelir elde etmenin değişmez kuralı içeriğiniz ile ilgili kemik ziyaretçi elde etmektir. Blog ziyaretçilierinizin kalitesini belirleyen etken  konunuz ile ne kadar alakadar olduklarıdır.  Örnek vermek gerekirse ben sağlıklı kilo verme üzerine açılmış bir blog için son derece kalitesiz bir ziyaretçiyim. ( adonislerim yok, aksine yastık gibi bir göbeğim var ama kilo vermeye de niyetim yok aslında vardı da beceremediğim için artık zorlamıyorum )

İçeriğiniz ile alakalı trafik elde edebilmek için arama motorlarına muhtaç değil. Sizlere kaliteli ziyaretçi elde edebilmek için uygulayabileceğiniz farklı yöntemlerden bahsedeceğim.

Paylaşım Sitelerine Video Yüklemek : 

Fark ettiyseniz Google aramalarında çoğu zaman üst sıralarda Youtube video önerileri gösterilir. Ayrıca  alakalı diğer Videolar için birde link eklenmiştir.

 Üstelik internet kullanıcıları hemen hemen her konuda Youtube üzerinden arama yapıyorlar. Okumak yerini izlemek çok daha kolay.

Konunuz ile alakalı  link eklemiş olduğunuz viedolar paylaşmak, içeriğiniz  ile alakalı kullanıcılara ulaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kaliteli bir seo çalışması örneğidir.  Video Backlink Elde Etmek >> 






Forum Kullanımı : Her konuda açılmış  bir kaç forum bulabilirsiniz. İçeriğiniz ile alakalı olarak bu forumları takip edebilir ve kullanıcılar ile blog linklerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca insanların neleri merak ettiğini algılamak içinde oldukça işe yarar bir yöntemdir. Burada bir takım etik kurala dikkat edin  Anlamsızca link bırakmak yerine sorulan sorulara yardımcı olacak şekilde link vermeniz hem sizin için hem forum kullanıcılar için yararlı olacaktır.

Sözlükler : Bilgisayar başında çok zaman geçiren ziyaretçiler kaliteli bir blog okuyucusu olmak için ideal kitledir. Bu kitleye ulaşabileceğiniz en kolay yer sözlüklerdir. Sözlüklerde zaman geçirerek içeriğiniz ile ilgili başlıklara link bırakabilir ve konunuz ile alakadar bir kitleye hitap edebilirsiniz.

Blog Yorumları : Benzer içeriğe sahip siteleri takip ederek yorumlarda blog linklilerinizi bırakıp kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.  Burada da dikkat etmeniz gereken bir dizi etik kural var. Blog yorumlarına link bırakmak çoğu zaman hoş değildir fakat kimi bloglar artık bir sosyal paylaşım sitesi halini almıştır. Konu hakkında yorumlarda kullanıcılar çeşitli tartışmalar link vermeler ile içeriği kaliteli hale getirebilir ve blog sahibi de bu durumdan memnundur. Paylaşımı bol olan blogları bularak yorumlar ile ziyaretçi elde edebilirsiniz.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger