Bloglar İçin Pinterest Eklentileri

Bloglar İçin Pinterest Eklentileri
Bloglar İçin Pinterest Eklentileri 

Blogcular için bir çok avantaj sağlayan Pinterest sisteminin sizlere ziyaretçi çekme konusunda nasıl yardımcı olabileceğini Pinterest ile Ziyaretçi Edinme >>  konusunda , Google aramalarından gelen ziyaretçilerinizi seo puanınızı artırarak nasıl etkileyeceğini ise Pinterest ve Seo Etkisi >>  başlığında  açıklamaya çalışmıştım. P interest kullanmaya ikna olan arkadaşlar için ise Blogger şablonlarında kullanılabilecek Pinterest eklentilerini sunmak istiyorum.

Pinterest Seo Etkisini Nasıl Artırabilirim ? >>  konusunda Pinterestten maksimum düzeyde yararlanabilmeniz için bir dizi stratejiyi  beğeninize sunmuştum. Bunlar arasında tabi ki en etkili olan yüksek sayıda takipçi edinerek hem gelen ziyaretçi kitlesini artırmak hemde Pinterest içerisinde takipçileriniz vasıtasıyla kaliteli bir link örgüsü oluşturabilmek.

Pinterest üzerinden takipçi edinebilmeniz için  Pinterest sizlere beğeni kutusunda oluşturulmuş bir eklenti sunuyor. Her ne kadar sayfada beğenme imkanına sahip değilse de doğru bir tanıtım yöntemi olarak kullanılabilir. Neye benziyor yahu bu?  sorusu akıllara geliyorsa demo blogumdan inceleyebilirsiniz , sağ üst menüde görüldüğü gibi

Pinterest Boardları veya Profili Göster Eklentisi Demo


Pinterest eklentisi sizin için son pinlerinizi , dilerseniz profil içinde oluşturduğunuz board tabanlı olarak isterseniz profil alt yapısı ile sunar ve paylaşanın profil linkine yönlendirir şekilde link yapısı içerir. İşlemi gerçekleştirmeden önce okumanızı tavsiye ederim :

Seo Uyumlu Profil Oluşturma >> 
Doğru Paylaşım Ağı Kurulumu >> 

Pinterest Eklentisini Kullanmak İçin Buyurun :  http://business.pinterest.com/widget-builder/#do_embed_user

Bloglar icin Pinterest Eklentileri
Bloglar icin Pinterest Eklentileri 

Açılan sayfa içerisinde profilinizi mi yoksa oluşturduğunuz boardları mı sunmak istiyorsunuz belirleyin. Ardından Pinterest User URL kısmına profilinizin linkini duruma göre board linkinizi yapıştırın ve Show Adcanced Options seçeneğine tıklayın.

Bloglar icin Pinterest Eklentileri
Bloglar icin Pinterest Eklentileri 

Show Adcanced Options ile açılan ekrandan oluşturacağınız eklentinin boyutlarını belirleyip blog şablonuz ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Preview seçeneği ile görünümü ve kodlarımızı elde ediyoruz.

Bloglar icin Pinterest Eklentileri
Bloglar icin Pinterest Eklentileri 

Pinterest sistemi bizlere iki adet kod sunacak ikinci kodu şablonuzumuzun kodlarını açarak </body> kod dizininin üstüne ekliyoruz. Tepede verilen kodu ise eklentiki kullanmak istediğiniz yere gadget ekle seçeneği ile ekleyin.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger