Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri - II

Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri
Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri

Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri konusunun ilk serisinde sizlere domain seçiminin önemi , sosyal medya yaklaşımını ve kullanıcılar ile iletişim halinde olarak,  otorite bir site haline gelmenizin ne kadar yardımcı olabileceğinden bahsetmiştim. Şimdi ise içeriğiniz ve takip araçlarının faydaları üzerine bir  değerlendirmede bulunacağım. Öncelikle inceleme fırsatınız olmadıysa lütfen kemik ziyaretçi kavramını algılamaya çalışın. Sabit Ziyaretçi / Kemik Ziyaretçi / Takipçiler Nedir Ne Değildir ? >> 

  • Takip Araçlarından Yararlanın : Her kullanıcının farklı türde alışkanlıkları olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Farklı türde takipçi mekanizmalarını bloglarınıza uyarlayarak kullanıcıların sizi takip etmesini kolaylaştırın. Kimileri Google Friend Connect aracılığı ile sitenizi takip ederken kimileri RSS beslemeleri üzerinden sizi takip etmek isteyebilir. Her türlü takip aracını blogunuz da kullanmaya özen gösterin. ( Google Friend Connect, RSS Sistemleri , E-Mail Abonelikleri vs. ) Bu sayede farklı platformları kullanan ziyaretçilerinize hitap edebilirsiniz.
  • İçeriğinizi Her Zaman Güçlü Tutun : Unutmayın ki bir blog yazarı olarak sitenizi ziyaret eden kullanıcıların, ne kadarını sitenizin takipçisi haline getirebiliyorsanız o kadar başarılısınız demektir. Sitenize her giren kullanıcının potansiyel takipçiniz durumunda olduğunu unutmayın. Sıradan sayfalar oluşturarak bu konumda zayıf kalsın zihniyetinde olmayın, incelediğiniz konuları tüm yönleri ile ele alarak ziyaretçilerinizin aklında soru işareti kalmayacak şekilde açıklamaya çalışın. Bu sayede sitenizi ziyaret edenler,  kaliteli içeriği üreten sitenin her daim hayatlarının bir parçası haline gelmesini isteyeceklerdir. 

İçeriğinizi her daim güçlü tutarak kullanıcılara faydalı bir blog oluşturun ayrıca bu blogun her türlü takip mekanizması üzerinden işleyebilir olması zamanla kemik ziyaretçi sayısını ve takipçilerini artıracaktır. Bu durumun size SEO yönünden olumlu katkı yaparak aramalardan gelecek trafiğinizi artıracağını da unutmayın.

Gelen tepkiler üzerine konuları biraz daha kısa tutmaya özen gösteriyorum bu sebeple Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri konusunu üç parçaya ayırdım. Serinin devamı için buradan buyurun : Kemik Ziyaretçileri Artırma Yöntemleri - III >>



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger