Affiliate Marketing Nedir ?

Affiliate Marketing Nedir ?
Affiliate Marketing Nedir ? 

Şu sıralar iletişim bölümünden en çok gönderilen sorular ,Affiliate Nedir? ,  Affiliate Marketing Nedir?  Affiliate Marketing  ile Nasıl Para Kazanırım ? , Blogum Affiliate Marketing sistemine Uygun Mu ? şeklinde. Anlaşılan o ki Affiliate Marketing sistemi ülkemizde duyulmaya başlanmış ve aktif olarak meraklısı artmış durumda.  Blogcuların da yaygın olarak para kazanabileceği bir sistem olması sebebi ile blog ile para kazanmak başlığımda size bu konudan bahsetmeye çalışacağım. Bu konu benim için oldukça önemli bu sebeple konuyu sıkıştırarak bir başlıkta değil tane tane bölerek anlatmaya ve her türlü prensibi örnekleri ile en ince ayrıntısına kadar farklı konularda anlatmaya çalışacağım. Affiliate Marketing'e ait tüm konu başlığını incelemek için buradan buyurun : Affiliate Marketing İle Para Kazanmak >>

Affiliate Marketing her zaman satış ortaklığı yada satış üzerinden komisyon şeklinde tercüme edilse de bu yanlış bir yaklaşım tarzıdır. Affiliate Marketing  satış ortaklığı prensibine dayalı bir reklamcılık ağıdır ve farklı tarzda bir çok çalışma prensibi mevcut. Bunların her birini tek tek açıklayacağım.

Ayrıca bir konuya haddim olmayarak açıklık getirmek istiyorum.  Gelen mesajlar arasında Affiliate Marketing Helal Kazanç Mı sorusu oldukça manidar :) Ben din alimi değilim fakat burada ticaret harici hiç bir şey yapmadığımızı, satışın vergilendirdiğini, bir malın gönüllü kar payı ile satıcısı olduğumuzu hatırlatırım. Yani ortada bir sahtekarlık, adam dolandırma gibi bir oluşum yok. Kimileri sanırım bu olayı Titan Saadet zincirine benzetiyor. Bu satış türü çok büyük firmaların ( Amazon.com gibi ) kullandığı vergilendirilen ve tamamen yasal bir yöntemdir.

Biz pazarlanan bir ürünün tanıtımını, satışını yapacak potansiyel müşterileri satıcılara yönlendirip tamamen vergilendirilmiş bir satıştan komisyonumuzu alacağız tabi kira, dükkan ve mal satışı gibi konulara sermaye ayırmadığımız için kazancımızdan masraf düşmeyerek çok kazanmaya gayret göstereceğiz. Satışımızı gerçekleştirmek blogumuzu, sosyal medyanın her türlü aracını ve çevremizi kullanacağız.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger