Affiliate Marketing - Sign up Sistemi

Affiliate Marketing -   Sign up Sistemi
Affiliate Marketing -  Sign up

Affiliate Marketing konusunda içerik eklemeye başlamamın temel nedeni hiç bu işleri yapmamış kişiler tarafından basma kalıp cümleler ile satış ortaklığı olarak anlatılmasıydı. Daha önce sizler için Affiliate Marketing sisteminin satış ortaklığı ayağından bahsetmiştim. Şimdi ise Sign Up sistemi üzerine bir yazı okuyacaksınız. Affiliate Marketing konusunda yazılmış tüm yazıları buradan okuyabilirsiniz : Affiliate Marketing Hakkında Her Şey >> 


Affiliate Marketing - Sign up Sistemi

Sing Up çokta yabancı olmadığınız bir tabir. Üye ol anlamı taşıyor. Sing Up - Affiliate Marketing sistemi de özetle üye toplama anlamı taşıyor. Siz sisteme üye olarak sabit bir link elde ediyorsunuz. Bu linkler terim olarak Ref Link olarak tabir edilir. Ardından Ref linkinizi kullanarak sitenin tanıtımını    , reklamını yaparak sisteme yeni üyeler kayıt etmeye çalışıyorsunuz ve bu şekilde üye başına belli bir kazanç sağlıyorsunuz, sistemin kısaca mantığı budur. Fakat unutmamalısınız ki Affiliate Marketing onlarca çalışma metodunu toplam adıdır. Her sistemin kendine ait kuralları, farklı çalışma prensipleri ve ödeme yöntemler olabilir. Bu sistemde alanınız ile ilgili olarak üyeliğe para ödeyen şirketlerin tanıtımını yaparak maddi kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz. Hemen sitem ile alakalı olan bir örnek vereyim. Benim sitemi takip edenler blog yazarları, bu sebeple blog yazarlarına hitap eden ve üyelik başına ödeme yapan şirketleri bulmam, tanıtımlarını yaparak takipçilerimi siteye üye yapmaya çalışmam gerekiyor. Bunun iyi bir örneği Bumerang. Kimsenin reklamcılığını yaparak kar elde etmeye çalışmadığım için bitmiş bir sistem üzerinden örnek vermeye gayret ediyorum.

Affiliate Marketing -  Sign up
Affiliate Marketing -  Sign up

Bumerang sisteminde sizin ref linkiniz üzerinden kayıt yaptıran herkes için 20 lira kazanç elde ediyordunuz. Affiliate Marketing Sing - Up sistemi bu temel prensiplere bağlı olarak ilerler. Sizin yapmanız gereken site yada sosyal medya platfomların da ki takipçilerinizin durumunu belirleyerek , ilgilenecekleri ve Affiliate Marketing Sing - Up sistemine sahip siteleri kullanarak kazanç elde etmeye çalışmak. Her sitenin ve sistemin farklı şartlara sahip olabileceğini unutmayın.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger