Askerlik İmkansız Değil


Askerlik İmkansız Değil

Silahlar, hayatımızda oldukça büyük tehlikelere delalet etmesine karşın bu tehlikeli aletlerin kullanımı gün geçtikçe artmaktadır. Öyle ki sadece teknik aletler konusunda değil, bu günkü değerleri konusunda da oldukça büyük endişeler duyulmaktadır. Bu yüzden insanın kendi değerleri doğrultusunda bir çalışma yaptırmak için öncelikle halk arasında kullanımının yaygın mı yoksa çok düşük derecede mi kullanıldığına bakmak gerekiyor. Buna bağlı olarak geliştirilen bazı taklit silahlara bakılarak veya riskli asker oyunları oynayarak bu durumun ciddiyeti tüm bu konulara merak salmış insanlara kolaylıkla gösterilebilir.

Bu yüzden oyunlara genel değerinin dışında farklı bir anlam yüklemek için bazı durumları göze almış olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde kendiniz bu durumdan etkilenmemek için müdahaleler yapmak zorunda kalırsınız. Böyle olunca yeni bir toplum anlayışının oluşması için temeller atılmasına olanak verilmeden bu olumsuz görüşler ortadan kaldırılmaktadır. Silahların tarihçesine bakılırsa çok büyük değişimler yaşandı ancak insanların marka değerine hitap edecek bu tür gelişmelerin sadece silahlara değil, tüm alanlara yansıtılması için bazı temel değişimleri insanlara kazandırmak bu bağlamda önemlidir.

Öyle ki silahların temel kulvarlarda yarıştığını ve ülke genelinde yaygın bir kullanıma sahip olduğu göz önünde bulundurulursa kukla dövüşü bile bu duruma müdahale edemezken insanların sürekli bu durumu gözetmesi herhangi bir yargıya dayandırılmadan cezası verilmelidir. Öyle ki insanın kendi düşüncelerinin ne kadar önemli olduğu konusunda bazı şüphelerin şu andaki ortamda sıkça duyulmasına karşın güven duygusunun tam anlamı ile yerleşmesi gerekmektedir.

Ta ki macera silah oyunları da bu alanda kendini gösterip üst seviyelere çıkana kadar gelişimi devam edecek ve bu değişim neticesinde tüm insan âleminin ihtiyaç duyduğu bazı temel yargıları onlara kazandırmak için bir mücadele başlayacaktır.

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger