Webadam Hosting ve Alan Adı Hizmetleri

Webadam Hosting ve Alan Adı Hizmetleri
Webadam Hosting ve Alan Adı Hizmetleri 

Domain adı satın alma konusunda bir çok içerik yüklemiş olduğum sitemde bu gün domain, hosting ve sunucu satışı gerçekleştirip, 2007 yılından beri sorunsuz hizmet veren Webadam- İnternet Hizmetleri firmasının sunduğu kolaylıklardan bahsedeceğim. Siteye ulaşmak için kullanmanız gereken adres : http://www.webadam.com/ Firma blogumun takipçileri olanlar için iki farklı yönden ön plana çıkan bir hizmet anlayışı ile çalışıyor. Diğer firmalardan ayrılan özelliği canlı destek sunması ve müşterilerine mobil ödeme kolaylığı sağlaması.

Webadam Hosting ve Alan Adi Hizmetleri

Domain adı satın alma konusunda bir çok amatör bulunması sebebi ile Webadam müşteri memnuniyetini artırmak için potansiyel müşterilerine canlı destek sunuyor. Domain adı satın alın yada satın almayı düşünen bir kullanıcı olun Webadam sitesi üzerinden verilen canlı destek hizmetten yararlanabiliyorsunuz. Sizlere satın almadan yönlendirmeye kadar olan süreçte teknik konularda yardımcı olmayı vaad ediyorlar. Ayrıca aklınıza takılan ve merak ettiğiniz sorular varsa bu konuda da size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarına emin olabilirsiniz.



Ayrıca Webadam sık karşılaşan bir soruna oldukça makul bir çözüm getirmiş. İnternet sitesi sahibi olmak isteyenlerin özellikle üstünde durduğu ve soru yöneltiği durumlardan bir tanesi kredi kartı konusu oluyor. Bir çok kişi kredi kartı kullanmıyor yada internet üzerinden gerçekleştireceği alışverişlerde kredi kartı kullanmak istemiyor. Alan adı domain satın almak isteyip, kredi kartı kullanmak istemeyenlere benim tavsiyem her zaman Paypala yönlendirmek olur fakat Paypal'ın kullanımı da oldukça karışık olmalı ki domain satın almak için farklı yöntemler aranıyor. İşte size cevap, bu konuda Webadam yeni bir kolaylık sunarak mobil ödeme seçeneğini sizler için aktif etmiş. Avea, Vodafone ve Turkcell hatlarınızı kullanarak mobil ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz.
Webadam Hosting ve Alan Adı Hizmetleri
Webadam Hosting ve Alan Adı Hizmetleri 

Unutmadan Webadam firmasının 2007 senesinden beri tek sorun yaşamadan çalışan bir firma olduğunu hatırlatırım. Hangi operatörü kullanıyorsanız bir kısa mesaj ile Webadam üzerinden web site domaini satın almanız mümkün. İlla banka havalesi , kredi kartı yada PayPal kullanacağım diyorsanız ödeme seçenekleri içinde bunlarda mevcut.

İnternet siteleriniz için domain yada web hosting satın almayı düşünüyorsanız, 5 senedir sorunsuz işleyen, her konuda size yardımcı olamak için canlı destek ekibi hazır bulunan ve ödeme konusunda geniş bir yelpazede imkan sunan webadam sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger