Otorite Link Nedir?

Webmaster Terimleri - Otorite Link Nedir ?
Webmaster Terimleri - Otorite Link Nedir ?
Sitelerin ile ilgili araştırmalar yaparken sık karşılaşacağınız terimlerden biri '' Otorite Link '' . Webmaster Terimleri kategorisinde size bu kavramı açıklamaya çalışacağım. Backlinkler arama sıralarını belirleme sürecinde oldukça etkilidir. Bu sebeple backlinker  Seo çalışmaları yapılırken bizlerin daimi yardımcı olacak.  Otorite link kavramı içerik üreten ve her hangi bir ticari amaç gütmeyen siteler için kullanılır.

Yüksek Pagerank, Trustrank ve Alexa Rank değerlerine sahip olan Üniverstelerin ( Edu.tr ) ve Devlet dairelerinin ( Gov.tr ) uzantılı siteleri, Otorite Siteler ve bu sitelerden verilen linkler Otorite Linkler olarak tabir edilir. Otorite sitelerden alınan linkler seo yönünden oldukça etkilidir, Google gözünde maddi kazanç elde etmeden, karşılıksız hizmet veren bu sitelerden içeriğiniz ile ilgili alacağınız linkler sizi aramalarda üst sıralara çıkaracak etkili çalışmalardır.

Edu ve Gov uzantılı sitelerden link almak oldukça zorludur, otorite sitelerden link almak için blog yorumlarını, ziyaretçi defterlerini ve forum özelliklerini değerlendirmelisiniz.

Otorite siteler zaman zaman kötü niyetleri fark ettikleri için sistemlerini değiştirmektedir. Bu sitelerden link alabilmeniz için şu anda sistemleri link alımlarına açık siteleri bulmanız gerekiyor. Seo anlamında ciddi araştırmalar yapan ve kullanıcılar ile paylaşan sitelerden güncel Otorite Site listeleri edinebilirsiniz ..





Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger