Pinterest Seo Etkisini Nasıl Artırabilirim

Pinterest Seo Etkisini Nasıl Artırabilirim?
Pinterest Seo Etkisini Nasıl Artırabilirim?
Pinterest'in sağladığı  olumlu seo etkisinden Etkin Pinterest Kullanımı - Seo Etkisi >>  makalemde elden geldiğince açıklayarak sizlere bahsettim. Şimdi gelelim bu seo etkisini maksimum düzeyde kullanmaya.

Pinterest Seo Takviyesi : 
  • Blogunuzu Doğrulayın : Pinterest sisteminden sağlayabileceğiniz en değerli backlink kaynağı profil sayfanızda var olan site içeriğidir. Board etiketleri ile birleşince kusursuz bir backlink elde etmiş olursunuz. 
  • Takipçi Sayınızı Artırın : Kullanıcıların sizi Pinterest üzerinden takip etmesine izin verecek sosyal butonlar kullanın. Sizi takip etmelerini teşvik etmek için kullanabileceğiniz diğer bir yöntem ise Pinteresten bahsederek onları sistemi tanıtmak. Pinterest üzerinde edineceğiniz takipçi sayısı kadar sayfalarınız değer görecek ve backlinkeriniz bunun ile pararlel bir şekilde dağılım gösterecektir. 
  • Anahtar Kelimelere Odaklanın : Seo etkisini en yoğun düzeyde hissetmek için alacağınız profil adı ve paylaşım yapacağınız board ismi, anahtar kelimeleriniz ile şekillendirilmiş olmalı. Böylece sayfa bağlantıları kaliteli bir sitenin benzer içerik üreten alt sayfasından geliyormuş gibi görünecektir. 
  • Pin İt Butonu Kullanın : Kullanabileceğiniz diğer bir yöntem ise Pinterest sahibi olan konuklarınızın sizi Pinterest üzerinden konularınızı paylaşılmasına izin vermek bu sebeple pin it butonu bulunan sosyal paylaşım butonarı kullanmanız yararınıza olacaktır. 
  • Özgün İçerik Ekleyin : Özellikle kendi ürettiğiniz el işçilikleriniz yada internet üzerinden örnekleri bulunmayan fotoğraf içerikleri oldukça fazla rağbet görecektir. 
  • Fazladan Resim Linki Çıkartın : Paylaşacağınız konuları içerisinde fazlaca resim olanlardan tercih edin. Böylece her fotoğraf için ayrı pin üreterek, tek board üzerinden aynı sayfaya fazlaca resmi spam olmadan göndermiş olursunuz. 
  • Süreklilik Arz Edin : Paylaşacağınız içeriği birden yığmak yerine saatlere bölerek gönderin Böylece ana sayfada linkleriniz daha uzun süre yukarıda yer almış olur buda size ayrı bir güncel olma avantajı sağlar. 
Pinterest üzerinden seo çalışması yürüterek çok kısa süre içerisinde anahtar kelimelerinizde yükselişe geçebilirsiniz. 

    Makaleyi Paylaş :
     

    Yorum Gönder

     
    Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
    Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger