Saç Gürleştirme

Saç Gürleştirme
Saç Gürleştirme 

Kalın telli saçlara nazaran ince telli saçların bakımı daha özen gerektir. İnce telli saçların bakımı daha dikkatli bir bakım ve aksatılmaması gereken önlemler gerekmektedir.Aslınca saç tellerinin incelmesi önlenebilir ve Saç Gürleştirme Mümkündür. İsterseniz önce saç tellerinin neden incelip zayıfladığını kısaca açıklayalım. Saç köklerindeki aşırı yağlanma sonucu saçta biriken aşırı miktardaki yağ oranı kepeklenmelere ve saç köklerinde çeşitli bakteriyellere yol açar. Bu saç köklerinde bulunan yağ miktarının fazla oluşu saçları zamanla zayıflatarak güçsüzleştirir. Kepeğinde yoğun görüldüğü yağlı saç kökleri giderek güçsüzleşerek saç tellerinde incelmeye ve hatta kırılarak dökülmelere yol açabiliyor. Normal saçların haftada en az 2 kez, yağlı saçların ise haftada 2-3 kez yıkanması öneriliyor. Saçların fazla yağlardan yıkanıp arındırılması gerekiyor. Fakat saç köklerindeki yağ miktarının aşırı kaybı da sorun teşkil edebiliyor. Bu seferde saç köklerinin kuruluğu sorunu ortaya çıkıp saç tellerinin yıpranması ve mat görünmesini sağlıyor.

Saç Dökülmesine Çözüm için bitkisel yağlarla ve etkileri kanıtlanmış bileşenleriyle fayda sağlayan Garlex saç bakım ürünleri, ince telli saçların zamanla güçlenip hacim kazanmalarında destek oluyor. Garlex sarımsak şampuanı ve Garlex saç bakım losyonu ile saçların bakımına farklı bir bakış açısı getiriyor. Garlex saç bakım losyonu içeriğinde bulunan Adaçayı, Biberiye, Mersin, Defne, Papatya, Isırgan Otu ve ilave olarak çinko ve ProVitamin b5 kompleksi ile ince telli saçların hızlı bir şekilde güçlenip gürleşmesinde yardımcı oluyor. Garlex saç bakım losyonu öncesinde kullanabileceğiniz Garlex sarımsak şampuanı ölmemiş saç köklerindeki küçük tüylerin zamanla güçlenip yeniden saç haline gelmesinde etkili bir yardımcı oluyor. İçeriğindeki bitkiler sayesinde saçların ve insan vücudunun ihtiyaç duyduğu vitamin ve proteinleri sağlayan Garlex’i bu denli güçlü kılan ise içeriğindeki sarımsak sarımsağın saça faydaları bilmeyen yoktu.

Garlex saç bakım losyonu saçların zamanla canlı ve parlak görüntüsünü geri kazanmasında büyük destek oluyor. Ve ince telli saçların en önemli sorunlarından biri olan yağ ve nem oranının dengesi Garlex için çözülmüş durumda. Garlex sarımsak şampuanı saç köklerinde bulunan yağ miktarını dengelerken saçlardaki nem oranını da dengede tutuyor. Artık saçlarınızın bakımı için büyük paralar harcamanıza gerek kalmıyor. Bilinçli ve etkili uygulanan bakımlarla saçların sağlık sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacaksınız. Garlex sarımsak şampuanı ve saç bakım ürünleri her tip saç için uygundur ve kullanımı pratik ve kolaydır. Kullanıcılarının deneyimlerini ve ürünle ilgili yorumlarını web sitesinde yeni kullanıcılarıyla paylaşıyor. Garlex saç bakımı konusundaki güveni o kadar büyük bir hal almış durumda olmalı ki başta İngiltere olmak üzere Almanya, Hollanda, Belçika, Avustralya gibi büyük ülkelerde kabul görmüş durumdadır.




Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger